Fashion

Lindsay Lohan is een dief

Dat Lindsay Lohan niet onschuldig is, wisten we natuurlijk wel. Maar dat de Hollywoodster bontjassen jat, nog niet! Een vrouw beweert dat Linds haar peperdure jas heeft gejat…

 

Stavros Niarchos (de ex van Paris Hilton en Mary-Kate Olsen) vierde afgelopen januari zijn verjaardag en Lindsay was ook van de partij. En op die avond had ene Masha Markova een bontjas van 10.000 dollar aan (geërfd van haar geliefde oma). Toen deze ’s nachts naar huis wilde gaan, kon ze nergens haar jas vinden.

Een paar weken later bladerde Masha door de pagina’s van OK! Magazine en vond haar

jas om het lichaam van Lindsay Lohan. “Ik was aan het telefoneren met mijn oma, toen ik door het blad bladerde”, aldus Masha. “Toen ik het zag, hing ik meteen op. Dat was mijn jas!” Na een bezoekje aan haar advocaat, kreeg ze haar jas eindelijk weer terug, mét de stank van alcohol en sigaretten erin. Iew! “Ze waren erg discreet”, aldus Markova. “Ze zeiden niet eens het word ‘jas’, maar vertelden me dat ze ‘iets’ zouden langsbrengen.”

Lindsay Lohan

Ze laat het er niet zomaar bij zitten en klaagde de Hollywoodster aan. “Ik zie niet in waarom het een ongelukje was”, aldus Masha. Ze heeft wel gelijk, wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top