Fashion

Familie Hilton blij met Benji

Benji Madden kan niet meer stuk bij familie Hilton. De ouders van Paris zijn ontzettend blij met het nieuwe vriendje van hun dochter. Kathy en Rick hebben de man al hun toestemming gegeven om met la Hilton te trouwen…

Tja, lopen we nu niet te erg van stapel? Als het aan Paris, Kathy en Rick ligt niet. De ouders van de rijke hotelerfgename kunnen niet wachten tot de twee elkaar het ja-woord geven. "Het is echte liefde en ik heb het gevoel dat ze gaan trouwen in de toekomst. We hebben onze toestemming al gegeven", aldus Kathy. Ook haar man is blij met zijn schoonzoon: "Hij is een perfect voorbeeld dat je iemand niet op zijn uiterlijk moet beoordelen. Hij is attent en goed opgevoed en noemt mij zelfs 'meneer'. We houden van hem als familie."

De familie Hilton Tja, wie is wie?

Vorige week liet Paris op haar weblog weten nog nooit zo verliefd te zijn geweest. "Ik ben nog nooit zo gelukkig en verliefd geweest. Hij is zo'n fantastische man en mijn leven is leuker dan ooit tevoren." Daar is ma Hilton het mee eens: "Hij een fantastische vent. Hij heeft haar leven veranderd en ik denk dat ze voor het eerst oprecht verliefd is."

Nou…hoelang zou het duren voordat de twee hun trouwplannen bekend maken?

(Elisah)

Bron: Novum

Deel dit artikel
Back to top