Fashion

Yolanthe onthult bedgeheimen

Voor alle mensen, die erg benieuwd zijn naar de bedgeheimen van Yolanthe Cabau van Kasbergen, moeten vooral verder lezen. De actrice slash presentatrice heeft een aantal juicy details verteld in haar column…

Alle fans van Yolanthe weten natuurlijk dat de actrice een column heeft in Glossy. En voor het actuele nummer heeft ze een sappige geschreven. In haar column onthult ze namelijk een aantal bedgeheimen. "Seks is lust, liefde en op z'n tijd voortplanting, maar vooral heel lekker", aldus Yolanthe. En af en toe heeft ze wel eens gefaked! "Ik moet eerlijk toegeven dat ik helaas weleens een orgasme heb gefaket", bekent ze. "Niet dat ik dat zo leuk vond hoor en ik weet dat mannen er een hekel aan hebben. Want ja, eigenlijk betekent het dat ze niet zo heel goed presteren en dat beschadigt de mannelijke trots."

Jan heeft gelukkig niets te vrezen...

Yolanthe vervolgd dat ook mannen een orgasme kunnen faken, alleen vergaat het ze niet altijd erg goed. "Ik las laatst eens dat als mannen na de seks meteen hun condoom afdoen en richting prullenbak gaan, de kans erg groot is dat ze geen orgasme hebben gehad"Gelukkig heeft ze niets te vrezen bij Jan: "Gelukkig heb ik nu een fantastische man, bij wie dit soort taferelen niet nodig is. Al zal ik gek opkijken als hij nou morgen ineens richting die verdomde prullenbak gaat."

Gelukkig maar voor Jan…

(Elisah)

Bron: Novum

Deel dit artikel
Back to top