Fashion

Onzinnig nieuws deel 10: Hollands Next Dog Model

Het kan ook niet gekker worden in Nederland. Na de succesvolle America’s en Hollands Next Topmodel programma’s kon je wachten op een andere variant. En ja hoor, die is gevonden!

Op 21 oktober wordt namelijk de finale gehouden van de eerste Hollands Next Dog Model gesponsord door hondenvoermerk Beneful. Als jij altijd al gedacht hebt dat er in jouw vrolijke blaffer een waar model schuilt, dan kun je hem/haar tot dierendag aanmelden. Een professionele jury maakt op deze dag dan ook bekend wie de finalisten zijn. En nee, deze komen niet in één of ander luxe appartement in Amsterdam terecht (helaas…). De harige modelletje in spé moeten zich op 21 oktober in de grote finale van hun beste kant laten zien. De honden moeten onder meer over een zogenoemde dogwalk lopen en hun beste poses laten zien tijdens een fotoshoot. De jury, waaronder Ellemieke Vermolen, kiest dan Hollands Next Dog Model.

Wie zal uiteindelijk... ...de gelukkige worden?

De gelukkige krijgt helaas geen kilo’s hondenbrokken, botjes en speeltjes, maar een modellencontract, een coverplaats en een fotoshoot! Reden genoeg om dat keffertje van jou aan te melden.

Een leuk initiatief?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top