Fashion

Amalia gaat naar de basisschool

Kleine meisjes worden groot! Zo ook prinses Amalia. De kleine spruit mag per 10 december naar de basisschool. De goedlachse koningin in spé kan niet wachten totdat ze in de schoolbankjes zit.

"Het is echt een doel voor haar, zo van: dán ben je groot”, aldus pappa WimLex. Het kleine prinsesje wordt per december de kersverse leerlinge van de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar. Deze school staat erom bekend de ouders op verschillende manieren te betrekken over de inhoud en richting van de school.

Amalia wordt groot Prinses Amalia

Voor WimLex en Maxima was het nog even goed zoeken naar dé perfecte school voor Amalia. Maar uiteindelijk kwam de Wassenaarse basisschool het beste uit de bus. De kleine meid heeft al een voorsprongetje op de rest van haar klasgenootjes: Maxima praat dagelijks Spaans tegen haar en tijdens bezoekjes van buitenlandse mensen, pikt ze snel de Engelse taal op. Een slimme meid dus.

Of het aantal aanmeldingen op deze school nu aan het verdubbelen is, is niet bekend. Maar ik weet bijna zeker dat er genoeg ouders zijn die graag willen dat hun zoontje of dochtertje naast het prinsesje in de schoolbanken gaat zitten.

Wij wensen de kleine meid in ieder geval veel plezier op school!

(Elisah) 

Deel dit artikel
Back to top