Fashion

MTV Video Awards: and the winners are…

De MTV Video Awards werden gisteren dan eindelijk in Las Vegas uitgereikt. Rihanna en Justin Timberlake zijn als grote winnaars uit de bus gekomen.

De R&B-zangeres won de belangrijkste prijs van de hele show, namelijk die van Videoclip van het Jaar (Umbrella). Ook nam ze de award van Monsterhit van het jaar (alweer Umbrella) mee naar huis, de prijs voor het allerbeste nummer van het jaar.

Hans Klok en Pamela Anderson Fall Out Boy

De enige artiest die Rihanna nog een beetje kon overtreffen, was Justin Timberlake. Hij won de award voor Mannelijke Artiest van het Jaar en die van Bedreiging van het Jaar. Justin werd het afgelopen jaar namelijk gezien als een grote bedreiging voor andere artiesten. De regisseur van zijn videoclip What Goes Around… Comes Around kreeg een prijs voor Beste Regisseur en de clip My Love kreeg de prijs van Beste Choreografie.

Justin... ...en Rihanna waren de grote winnaars

Andere artiesten als Beyoncé en Shakira (Beste Samenwerking voor Beautiful Liar), Fergie (Beste Vrouwelijke artieste), Fall Out Boy (Groep van het Jaar), Gym Class Heroes (Nieuwkomer van het Jaar) en Ken Mowe (Beste Montage voor Smiley Faces van Gnarls Barkley vielen ook in de prijzen.

En natuurlijk trad Britney herself weer sinds lange tijd op, mét bikini en hoge laarzen! Wat vond jij ervan?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top