Fashion

DI-RECT gratis en voor niets

Aanstaande vrijdag vindt in het Olympisch Stadion te Amsterdam de finale plaats van het NK Mobielwerpen. DI-RECT zorgt voor een waanzinnig optreden. En jij kunt erbij zijn. Gratis en voor niets!

NK MobielwerpenHet is alweer de 3e keer dat Hi het NK mobielwerpen organiseert, een geweldig evenement, waarbij de deelnemers in verschillende categorieën (Hoe ver werp je? Hoe creatief werp je?) laten zien dat ze hun mobieltje helemaal onder controle hebben. Op vrijdag 24 augustus vindt in het Amsterdamse Olympisch Stadion de finale plaats. Dat wordt heel spannend, want de winnaars gaan daarna direct naar Schiphol om af te reizen naar Finland, waar het WK mobielwerpen wordt gehouden.

Nu we het toch over direct hebben, na afloop van de finale treedt DI-RECT op. Moet je voorstellen: een optreden van

één van de allerbeste bands van Nederland op

één van de mooiste locaties van Nederland. En wat het allermooist is: jij kunt erbij zijn. Voor niets! De toegang tot het NK Mobielwerpen is namelijk gratis. De gastheer van het evenement is de populaire rapper Yes-R, die ook optreedt.

Kortom, een boel redenen om aanstaande vrijdag een middagje Olympisch Stadion te doen. Vanaf 12.30 uur is iedereen welkom.

Voor meer info: www.nkmobielwerpen.nl

DI-RECT

Deel dit artikel
Back to top