Fashion

Dyanne Beekman komt met eigen kledinglijn

Dyanne Beekman kennen we natuurlijk allemaal van Looking Good en Passion for Fashion. Ik heb goed nieuws voor degenen die helemaal weg zijn van haar kledingstijl. De styliste komt namelijk met een eigen kledinglijn.

Jan Smit had al een kledinglijn bij C&A en nu is het de beurt aan imagostyliste Dyanne Beekman. Dyanne Basic (zo heet de lijn) is de allereerste kledinglijn voor de styliste. Eerder ontwierp ze al lingerie voor Livera, nu is het de beurt aan de jurkjes, rokken, jassen en shirtjes. "Ik vind het bijzonder dat ik elke vrouw er gewoon goed uit kan laten zien", aldus Dyanne. En je hoeft helemaal niet diep in de portemonnee te duiken voor een echte Beekman: voor 25 euro heb je al een leuk vestje van kasjmier en voor 100 euro heb je al een mooie leren jas. "Dat het niet meer om geld gaat. Dat ik dat mag waarmaken, dat is echt een cadeau,” aldus de styliste.

Dyanne Beekman Dyanne Beekman

Ondanks de spotprijsjes is de kwaliteit van de kleding erg goed. Dus niets geen lubberkleding, haaltjes en vormloze outfits. "Het gaat om de details. Ik weet dat een V-hals-truitje niet te diep moet zijn, want dan ben je steeds met je decolleté bezig, maar hij moet ook niet te hoog zijn, om toch dat vrouwelijke gevoel te houden,” legt Beekman uit. “Dat soort details zitten in deze collectie en maken het uniek. Daar spreekt mijn twaalf jaar ervaring als styliste."

In ieder geval ben ik al erg benieuwd naar de collectie! Helaas kan ik nog nergens de collectie bekijken, maar zodra ik hier meer over weet, lees je dat snel op Celebscene.nl.

Vanaf 25 augustus is de commercial al wel te zien op www.dyanne.nl. Wat vind jij van Dyanne Beekman?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top