Fashion

Keira Knightley nieuwe gezicht Chanel

Dat Keira Knightley het nieuwe gezicht van het Chanel-parfum Coco Mademoiselle werd, wisten we natuurlijk allang. Maar het wachten was nu nog op de campagnefoto’s. En guess what? Wij hebben er eentje!

Voor de Britse Keira is het een hele eer om aan het rijtje ‘gezichten van Chanel’ te worden toegevoegd. Eerder stonden Nicole Kidman, Catherine Deneuve en Kate Moss al model. Deze laatste was maar liefst zes jaar verbonden aan het luchtje en nu is het dus de beurt aan Knightley. “Wij denken dat Keira de perfecte Coco Mademoiselle-vrouw is, omdat zij altijd onvoorstelbaar stijlvol en verleidelijk is,” verklaart Chanel. “Zij bezit schoonheid, elegantie en moderniteit en heeft zodoende veel kwaliteiten gemeen met andere Chanel-gezichten in eerdere campagnes.”

Keira Knightley voor Chanel

Hoeveel Engelse ponden Keira voor deze snabbel krijgt, is niet bekend, maar actrice Nicole Kidman kreeg maar liefst 6,7 miljoen pond op haar bankrekening gestort. Dus ik denk dat Knightley een soortgelijk bedrag heeft gekregen. Tjing tjing!

Wat vind jij van de zwoele foto?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top