Fashion

Kim ging naakt voor eten

Dat Kim Feenstra een moeilijke jeugd heeft gehad, weten we allemaal. Naast het stelen van een pinpas, ging ze ook nog eens naakt voor een sloeberige fotograaf.

 

Volgens Kim was dat allemaal voor het betalen van het avondeten. "Bij ons was er op een gegeven moment zo'n gebrek aan geld dat er niet eens eten in huis was", aldus Kim.  "Ik kon op dat moment geld verdienen en zorgen voor brood op de plank. Dát telde voor mij. Niets anders."

Het topmodel poseerde op 17-jarige leeftijd voor de camera’s van een 54-jarige man. Volgens Kim klopte haar contract voor geen meter. "Ik heb destijds een vaag contract gekregen waarin ik toestemming gaf voor openbaarmaking van de foto's", legt ze uit.

"Een kopie van het contract heb ik nooit gezien. Al snel kwam ik terug op de toestemming die ik gaf. Maar daar hebben ze zich, zo blijk nu, niets van aangetrokken."

Kim

Feenstra weet nu dan ook zeker dat de fotograaf een graantje mee wilde pikken op het succes van het model. Ze gelooft er zelfs heilig in dat de man snel wordt gestraft: "Ik geloof in karma. En dat hij wordt gestraft voor de dingen die hij heeft gedaan." Kim heeft al aangifte gedaan en het wachten is op zijn aanhouding. Omdat Feenstra in die periode nog maar zeventien, wordt er gesproken over kinderporno en ja, dat is strafbaar.

Erg hoor…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top