Fashion

Queen Latifah opent hamburgertent

Actrice Queen Latifah houdt wel van af en toe een hamburgertje. Sterker nog: ze is er dol op. En om deze passie voor de vettige burgertjes te bevestigen, heeft ze nu zelfs een eigen hamburgertent.

Ik zeg het maar meteen: ik houd van die lekkere vleeshompen op een kadetje! Ik heb gewoon altijd zin in een lekker burgetje, of het nou ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat is: mijn mond begint al te watertanden als ik eraan denk. Denk niet meteen dat het dagelijks eet (tuurlijk niet!) maar een keer per dag denk ik er wel aan (mannen denken altijd aan seks, ik altijd aan hamburgers…). Verder ben ik erg normaal.

Iemand op deze foto heeft ook wel trek in Queen Latifah... Naast zangeres en actrice is Latifah nu ook hamburgertenteigenares

En Queen Latifah schijnt ook zijn passie te hebben voor de vleeshompen. En nu komt er dan eindelijk een droom voor haar uit: eind dit jaar opent ze haar eigen Fatburgertent. "Het hoorde bij mijn opvoeding", aldus Dana Owens (haar echte naam). "Op zondag at iedereen in Californië bij Fatburger."

Die ticket naar Amerika heb ik al geboekt…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top