Fashion

Nance wil eigen straat

Tja, je bent een BN’r en je wilt wat. Presentatrice Nance wil dolgraag dat er een straat naar haar vernoemd wordt. Ze ziet het liefst een Nance-straat in haar geboortedorp Asten.

"Ik kom uit een klein dorpje in Brabant en ik zou het heel leuk vinden als ze een straat naar me zouden vernoemen", aldus Nance. Als we Nancy Coolen (haar echte naam) mogen geloven, wacht ze al jaren. "Als er een nieuwe wijk wordt gebouwd in Asten, vraag ik me elke keer af of ik nu dan eindelijk aan de beurt ben." Gelukkig is ze niet kieskeurig: "Een villabuurt of nieuwbouwwijk maakt me niet uit; al is het een bospad." Ook maakt het haar niet uit of het een Nance-straat, een Nance-laan of een Nance-pad wordt.

Nance Nance en Gerard

De presentatrice is al wel eens benaderd voor een eigen straat, alleen zou dit tijdelijk zijn. Maar dat zag ze niet echt zitten. "Als ik een straat krijg, moet het wel voor altijd zijn." Ook al heeft Asten haar nog niet een eigen weg gegeven, dat weerhoudt Nance er niet van om haar stad te promoten: Je kunt er prima zwemmen en je kunt er fijn kamperen", vertelt ze. "Het is een gezellig dorpje en je hebt er goede bakkers."

Hm, dit jaar maar een vakantie in Asten? En wie weet rijden we dan snel door een echte Nance-straat. Leuk?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top