Fashion

Linda doet niet aan retoucheren

Ja, dat is lullig. Werk je maanden aan hét perfecte figuur, vervolgens word je in bikini op de foto gezet, je bent hartstikke tevreden en na publicatie denkt heel Nederland dat je geretoucheerd bent.

Het overkomt Linda de Mol. Een cover is nog nooit zo in opspraak geweest als die van het tijdschrift Linda. De bikinicover doet heel wat stof opwaaien. Zo zou Linda het programma Photoshop hebben gebruikt om beter uit de verf te komen dan de andere coverbabes. Dat zou dan ook de reden zijn waarom zij niet aanwezig was bij de gezamenlijk shoot.

Linda met haar Gooische vrouwen

Maar volgens de presentatrice is hier helemaal niets van waar. "Natuurlijk word ik regelmatig geretoucheerd", aldus Linda. "Er zijn nummers van Linda geweest waarbij elk rimpeltje werd weggepoetst, maar voor dit nummer hebben we er bewust voor gekozen om dat niet te doen." Op de vraag waarom ze niet aanwezig was bij de shoot, antwoordt ze: "Die dag moest ik opnames van Gooische Vrouwen bijwonen. Ik heb hemel en aarde bewogen om het aan te passen, maar dat ging niet."

Ach, laat ze toch Linda. Ze zijn gewoon jaloers. You look great!

Ook al de cover gezien? Wat vind jij ervan?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top