Fashion

Breukhoven-gate!

De Breukhoventjes zijn het gesprek van de dag. Want wat blijkt nou? Hans en Connie schijnen huwelijksproblemen te hebben, Hans blijkt vreemdgegaan te zijn en de enige reden dat de twee nog bij elkaar zijn, is geld.

Tenminste: dat beweren de roddelbladen. Evert Santegoeds (hoofdredacteur Privé) staat erom bekend niet een goede vriend van de twee te zijn. Hij kwam al een tijdje terug met het verhaal dat de twee BN’rs huwelijksproblemen hadden. En vorige week werd al bekendgemaakt in het roddelblad dat Hans vreemd is gegaan. Maar de Breukhoventjes ontkennen alles. Volgens hen liegt Evert alles aan elkaar.

Connie en Hans hebben huwelijksproblemen?

Nu doet zoon Jordy er nog een schepje bovenop. Hij liet aan de pers weten dat zijn ouders alleen nog bij elkaar zijn om het geld. Voor de buitenwereld houden de twee een illusie voor. “Af en toe gaan ze samen naar premières om op de foto te gaan", vertelt Jordy. Zijn vader zou voor Connie een huis hebben gekocht en maandelijks een financiële bijdrage op haar rekening storten. "Persoonlijk zou ik het niet trekken om op zo'n manier te leven, maar daar kiezen ze zelf voor." Hij heeft al een tijdje geen contact meer met zijn ouders, omdat hij meent dat deze geen respect hebben voor zijn persoonlijke keuzes en die van zijn zus Contanza. Wat deze dan zijn, is niet bekend.

Hans en Connie liggen wel vaker in de clinch met hun adoptiekinderen. Hoe dit allemaal gaat aflopen, zou mij benieuwen. Wordt vervolgd dus. Maar ik zie het als stank voor dank.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top