Fashion

Sheryl Crow komt op voor het milieu

Veel sterren komen op voor het goede doel. Maar sommigen slaan daarin wel erg door. Zo strijdt Sheryl Crow voor een beter milieu en roept iedereen op om maar één velletje wc-papier te gebruiken.

Of het hier nou gaat om een kleine of grote boodschap is niet duidelijk. Maar volgens de ster is een één enkel velletje voldoende om de gehele achter- of voorkant schoon te vegen. Op deze manier gaan wc-rollen langer mee, hoeven er minder bomen gekapt te worden en is er minder afval. "Dit idee werkt alleen als iedereen het doet", zegt Crow.

De countryzangeres heeft nog meer milieubewuste tips. Zo zweert ze bij de ‘afneembare mouw’ waarmee gasten na het eten hun mond kunnen afvegen. Na het etentje doe je de mouw af, stopt hem in je tas en als je eenmaal thuis bent, dan gooi je hem bij de handdoeken in de was. Hoe simpel kan het zijn?

Sheryl Crow komt te extreem op voor het milieu...

Allemaal erg leuke ideeën, maar zeg nou eens eerlijk: je gaat toch niet in een restaurant zitten met een spuuglelijk servet om je mouw. En je mond vervolgens na elke gang daaraan afvegen? Aan het begin van het toetje zit je servet al helemaal onder. Dat lijkt me niet zo’n leuk gezicht. Sheryl: "Ik denk dat het idee zeker zal aanslaan. De mouw is niet alleen bruikbaar als servet, maar ook erg handig als je verkouden bent." Uhhh, verkouden? Dan heb je dus de hele tijd snot aan je mouw. IIEEW!

Wat vind jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top