Fashion

Shanna pakt Paris terug

Heerlijk: die catfights in showbizzland. Want het gaat allemaal nergens over. Zo ook met Shanna Moakler en Paris Hilton. De twee gunnen elkaar het licht niet in de ogen.

Shanna verdenkt Paris ervan dat zij haar gegevens openbaar heeft gemaakt op het internet. Om de verwende hotelerfgename een koekje van eigen deeg te geven, heeft Shanna op haar beurt alle gegevens van Paris op haar weblog gedropt. Fans en vijanden kunnen nu gewoon met Paris bellen en haar zelfs mailen. Auwts!

Moakler en Hilton liggen sinds de scheiding van Shanna en haar man Travis met elkaar in de clinch. Travis zou direct na de break-up zijn gespot met het feestbeest. Tijdens een concert in Amsterdam nam het bandlid haar zelfs mee. En daar was ex Shanna niet van gediend. Gelukkig zijn de ex-geliefden weer bij elkaar en is Paris helemaal verleden tijd, maar toch vond de voormalige Miss USA dat het verwende nest eens lekker teruggepakt moest worden.

Shanna versus.... ...Paris! Wie zou er winnen???

Niet alleen Paris moet eraan geloven, maar ook ander feestbeest Lindsay Lohan. Moakler zegt dat ook zij verantwoordelijk was voor het publiceren van haar gegevens. De woordvoerder van La Lohan ontkent een betrokkenheid. "Ze is bepaald geen vriendin van Moakler, maar dit gaat te ver.”

Hm, dit kan nog eens erg juicy worden!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top