Fashion

Leonardo in film over Al Qaida

Leonardo is weer helemaal terug in filmland. Na superrollen in The Departed en Blood Diamond, gaat Leo waarschijnlijk in nog een kaskraker spelen: Body of Lies, een film over de terroristische groepering Al Qaida.

 

Leonardo DiCaprio is in onderhandeling met filmmaatschappij Warner Bros over de hoofdrol in ‘Body of Lies’. En hoogstwaarschijnlijk gaat DiCaprio daarin een CIA-agent spelen, die wordt uitgezonden naar de Jordaanse hoofdstad Amman. Daar moet hij samen met de plaatselijke veiligheidsdiensten jagen op een kopstuk van Al Caida. Want doet hij dit niet, dan kunnen er een aantal akelige aanslagen in de V.S plaatsvinden.

De regie van deze spannende thriller ligt in de handen van Ridley Scott, die ook de blockbusters ‘Blade Runner’ en ‘Gladiotor’ maakte. Het script is geschreven door William Monahan, de scenarist die voor ‘The Departed’ een Oscar kreeg. Dat zit dus zeker wel goed met ‘Body of Lies’. Ik heb er alle vertrouwen in.

Leo op de cover van GQ: in de Men of the Year editie. Gelijk hebben ze!

Als Leo de hoofdrol aanneemt, beginnen de opnames deze herfst. Op dit moment is de acteur nog erg druk. Hij is namelijk de film ‘Revolutionary Road’ aan het opnemen, waar hij voor het eerst sinds tijden weer tegenover Kate Winslet staat (leuk feitje: Sam Mendes, de man van Kate, regisseert de film).

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top