Fashion

Geen bolle buik voor Nicole Kidman

Er gaan steeds geruchten dat Nicole Kidman en Keitn Urban in blijde verwachting zijn, maar niets is minder waar. De twee weten namelijk van niets af.

 

Het grote risico van een echte celebrity is, dat de media de raarste dingen over je kunnen schrijven. Nicole kan daar over meepraten. Keith en zij zijn al maanden voer voor de media, nadat Kidman een bezoekje bracht aan een ziekenhuis (leuk feitje: het ziekenhuis waar Mel B vorige week is bevallen). En ja, als je als ster een ziekenhuis bezocht, ben je daar volgens honderden hongerige journalisten alleen maar voor één ding: een zwangerschapstest. Helaas voor al deze reporters. Nicole blijkt helemaal niet zwanger.

Voorlopig geen klein Kidmannetje

Op eerste Paasdag schreef de Britse boulevardkrant ‘News of the World’ dat de twee een kindje verwachten. Een vriend van het stel zou verteld hebben dat de filmster door het dolle heen was en dat ze allebei erg blij zijn. Maar hier is dus niets van waar (leuke vriend hoor).

Als Nicole en Keith echt in blijde verwachting zijn, dan brengen ze dat heus wel zelf naar buiten. En zeg nou zelf: zo’n buik kun je toch ook niet verbergen? En Nicole, die nu maatje 34 heeft, ziet er nou niet echt bepaald zwanger uit…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top