Fashion

Brad en Angie stappen in het huwelijksbootje?!?

Gisteren kwamen we al met het goede nieuws dat Angelina weer een kindje heeft geadopteerd. Vandaag kom ik met nog groter nieuws.

Want er gaan geruchten dat Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen. Een vriend van het stel kon blijkbaar het goede nieuws niet voor zich houden (wat een goede vriend zeg…) en vertelde het aan de pers. Maar de plannen zijn nog niet officieel bevestigd door de twee lovebirds, dus het is nog even gissen.

De droomlocatie van Brad en Angie, volgens die vriend, is het hagelwitte strand op de Bahama’s. Voor Angelina een bijzondere plek, omdat haar moeder, die eerder dit jaar stierf, daar is uitgestrooid. Zo is haar moeder een beetje bij haar dochter als deze in het huwelijksbootje stapt.

Woordvoerders van Pitt en Jolie ontkennen nog altijd alles, maar volgens de bron zijn de twee al druk aan het plannen. "Angelina is door het dolle heen en driftig in de weer met de plannen voor de bruiloft. Zij en Brad zijn smoorverliefd," aldus de bron. Jolie zou al druk aan het telefoneren zijn met het aangiftekantoor om er zeker van te zijn dat de huwelijksvoltrekking op rolletjes verloopt.

Als de geruchten kloppen, dan trouwt Angelina Jolie voor de derde keer. Ze gaf al eerder het ja-woord aan Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton. Brad trouwde een aantal jaren terug nog met zijn Jennifer Aniston. Maar dat verhaal kennen we natuurlijk allemaal al…

Mocht het allemaal waar zijn, voor het ‘happy couple’: Congrats!

(Elisah)

Het begon allemaal met deze film. Voor Jennifer Aniston liep dit wat minder leuk af....

Deel dit artikel
Back to top