Fashion

Music & Lyrics op nummer één

De leuke film met Hugh Grant is vandaag binnengekomen op de eerste plaats in de Nederlandse box office. De lijst met films die het meest hebben opgebracht.

 

De romantische komedie met Hugh Grant en Drew Barrymore in de hoofdrollen is een groot succes in Nederland. De film heeft al meer dan 485.000 euro opgebracht. ‘Music & Lyrics’ gaat over een uitgerangeerde popster die weer een comeback wil maken. Hugh zelf zegt niet bang te zijn als hij eenmaal uitgerangeerd is. "In Engeland heb je in ieder geval een heel leuk leven als uitgerangeerde ster. Je kunt meedoen aan al die realityshows. Je kunt dansen met sterren, schaatsen met sterren én de jungle in met sterren,” aldus Grant.

In de box office staan nog veel meer topfilms. Op nummer twee staat ‘Hannibal Rising’, gevolgd door ‘Night at the Museum’ op nummer drie. In de Amerikaanse box office staat ‘300’ op nummer één, ‘Wild Dogs’ op nummer twee en ‘Bridge to Terabithia’ op drie. Grappig feitje: ‘Music & Lyrics’ staat daar pas op nummer acht.

(Elisah)

Hugh Grant als zanger in 'Music & Lyrics'

Deel dit artikel
Back to top