Fashion

Kylie wordt muze van H&M

Het gaat goed met Kylie. Na het gevecht tegen borstkanker is ze weer helemaal terug. En hoe!

Kylie haar come-back was met het kinderboek ‘The Showgirl Princess’ en een tentoonstelling in het Victoria & Albert Museum, waar al haar concertkleding te bewonderen is. En nu wordt mevrouw Minogue ook nog eens de muze van modeketen H&M.

H&M gaat een beachwear-collectie als eerbetoon aan de zangeres op de markt brengen. Volgens de modeketen roept de Australische popprinses het ultieme zomergevoel op. "Als je denkt aan Australië en glamour, dan denk je aan Kylie. Ze is zo'n stijlvolle persoonlijkheid", aldus H&M. Kylie zelf is erg in haar nopjes over de samenwerking met de keten. "Het was een geweldige ervaring om met H&M samen te werken aan deze lijn", zegt ze in een verklaring. "Voor mij gaat het vooral om het ultieme zomergevoel, nonchalant chic en heel veel plezier,” aldus Kylie. En Kylie Minogue zou Kylie Minogue niet zijn als ze een deel van de opbrengst aan het goede doel geeft. De verdiende centjes gaan regelrecht naar Wateraid, een instelling die zorgt voor schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen in derdewereldlanden. You go Kylie!

Het is niet de eerste keer dat H&M een celebrity kiest voor haar campagne. Naomi Campbell, Johnny Depp, Benicio del Toro, Madonna en zelfs de onlangs overleden Anna Nicole Smith gingen de zangeres al voor.

De campagne gaat ‘I Love Kylie’ heten en gaat deze zomer van start. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de zomer weer voor de deur staat en ik in een echte Kylie-bikini op het strand neerplof. Wat jullie?

(Elisah)

Kylie ontwierp eerder al een eigen lingerielijn. Laten we hopen dat de beachwear-collectie net zo mooi wordt!

Deel dit artikel
Back to top