Fashion

Getest: de nieuwe Samsung Ladyphone E420

Celebscene wil altijd de allernieuwste films, cd’s en dvd’s voor je testen. Gewoon omdat we willen dat jullie in het leven de juiste keuzes maken. Maar we gaan ook een stapje verder. Speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers hebben we de allernieuwste Ladyphone getest: de Samsung E420

Door: Elisah Jacobs

Als Samsung liefhebber moest ik natuurlijk de nieuwste Ladyphone van het mobiele merk uitproberen. Want een Ladyphone moet natuurlijk wel een échte Ladyphone zijn. Mijn eerste indruk was dan ook: wow! Het kleine dingetje lachte mij al toe toen ik de doos opende. Werkelijk een juweeltje: het strakke parelwitte design met een bloemmotief erop (deze geeft licht) en de zachte lilakleur maken van de E420 van buiten al een echte Ladyphone. Maar hoe zit dat van binnen?

Als ik eenmaal het mobieltje openklap, zie ik dat het toetsenbord ook mooi lilapaars vormgegeven is en het scherm is lekker groot. Eerst maar eens even het menu testen. Wat heeft dat allemaal te bieden voor hippe meiden? Er is in ieder geval gedacht aan het belgedrag van de gemiddelde vrouw. De samsung E420 heeft een gesprekstijd van drie uur en een standby-tijd van maar liefst 180 uur. Ja, dan kun je nog wel eventjes doorbellen. Ben je druk aan het shoppen en overladen met kleding, maar wil je toch nog even die ene vriendin bellen? Don’t worry! Je kunt met de E420 handsfree bellen met de speakerphone. En wil jij je outfit meteen showen aan je vriendin? Dat kan! Met het ingebouwde cameraatje maak jij meteen een foto van je nieuwe aanwinst en stuurt deze gelijk door per MMS. Handig. Verder zitten er in het menu nog een paar leuke spelletjes (voor als je je verveelt tijdens de les of tijdens dat ene saaie familiefeestje).

Mag ik mij even voorstellen? De Samsung E420, aangenaam!

De E420 is een geweldig dingetje. Ben jij een echte girly-girl? Dan mag dit mobieltje absoluut niet ontbreken in je tas. Nou ja, tas?Eigenlijk is het veel te zonde om hem weg te stoppen. Show it to the world! Een paar kleine minpuntjes: je kunt geen leuke hanger aan dit mobieltje hangen. En dat vind ik persoonlijk erg jammer voor een Ladyphone. Want waar moet ik nou mijn Swarovski-hangertje laten? En ook een beetje jammer zijn de ringtoontjes. Ik had minstens een ringtone á la Sex and the City verwacht, maar helaas. In plaats daarvan krijg ik van die standaarddeuntjes. Gelukkig kun je via www.samsungmobile.com wél leuke ringtones downloaden.

De Samsung E420 is nu verkrijgbaar voor 199 euro en als extraatje krijg je bij je aankoop een hippe armband kado van kledingmerk Soupisok. Voor meer informatie, check de site van Samsung.

 

Houd Celebscene in de gaten, want misschien gaan wij snel de Samsung E420 weggeven!

Samsung E420

83,5x45,4x17,8mm

Ingebouwde camera met een resolutie van 128x160 pixels

Kleurenscherm, 65.536 kleuren

MMS, Java en WAP 2.0

40-polyfone beltonen

Romantische vormgeving / LED verlichting

Zwarte gebruikersinterface

Deel dit artikel
Back to top