Fashion

Irritant 2006

Terugkijken, daar doen we liever niet aan. Het is tenslotte alweer dag 3 in het nieuwe jaar. Maar toch moet er even iets uit ons systeem: de shortlist van grootste irritaties in 2006. In willekeurige volgorde.


1. United 93


Goed gemaakt, dat zeker, maar wat een depressieve film. En geen slang of 8 miles high sex te zien (zie Snakes On A Plane).


2. Madonna


Dan ben je zo spiritueel en zo begaan met de (derde) wereld en dan moet je desondanks toch even laten zien dat je Madonna bent. In een bontjas van 70.000 dollar, waarvoor een kudde lieve beestjes (van het soort Chinchilla) levend werd gevild.


3. Paris Hilton Parfum


Bespaar jezelf het geld en sprenkel wat sap van een blikje tonijn in je nek. Zelfde effect.


4. Torture Movies


Kan iemand ons vertellen wat er leuk is aan films waarin mensen 2 uur lang worden gemarteld? Saw 1, 2 en 3, Hostel, het lijkt wel een plaag. Veel leuker zijn films waarin het bioscooppubliek wordt gemarteld, zoals Basic Instinct 2.


5. Ashlee Simpson


Ze gaf tonnen uit aan plastische chirurgie, maar deed helemaal niets aan haar mismaakte stembanden.


6. Lionel en Nicole Richie


Wat doe je als vader van een dochter die zo skinny is dat ze in een brievenbus past? Dan geef je een interview waarin je vertelt hoe lastig het is om uberhaupt vader van zo'n dochter te zijn.


7. The Lake House


Een film met Sandra Bullock en Keanu Reeves die 2 jaar van elkaar verwijderd zijn en met elkaar communiceren middels een magische tijdmachine mailbox (of zoiets). Had Keanu niet even van deze applicatie gebruik kunnen maken door Sandra te waarschuwen dat Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous een misser zou zijn?


8. Lindsay Lohan en Britney Spears


Kunnen die twee nou nooit eens normaal uit een limousine stappen? Dus zonder ons een blik te gunnen op hun slipje of erger?


9. Mel Gibson


Hij reed stomdronken rond, beledigde agenten en schreef vervolgens het script voor Apocalyptico, een film die historisch gezien ongeveer te vergelijken is met Shrek.

10. Politici

Deden in 2006 wat niet van ze verwacht werd. Hinderlijk in de schijnwerpers staan.


Deel dit artikel
Back to top