Fashion

Het Ibiza-verslag van winnares Lara!

Weten jullie onze winactie nog met bikinimerk Agua Bendita waarbij we een figurantenrol in Verliefd op Ibiza weggaven, óp Ibiza? Lara won deze actie! En uiteraard maakte ze heel veel foto's en schreef ze voor ons een verslag. Lees hier hoe haar Ibiza-avontuur was...

Het eerste waar ik aan dacht bij Ibiza is de geweldige kledingstijl: witte kanten jurkjes, stoere boots, maxijurken en leuke hoedjes! Met dat in mijn hoofd zei ik meteen: JA!, toen de eigenaar van Agua Bendita mij belde om te vragen of ik mee wilde spelen als bikinimodel in de nieuwe bioscoopfilm ‘Verliefd op Ibiza’ en wilde bloggen over deze ervaring op mijn modeblog www.lararosestyle.com.

lara ibiza

Gister gebeld, de volgende dag zat ik al in het vliegtuig onderweg naar het bruisende eiland Ibiza.  Benieuwd naar wat mij allemaal te wachten stond? Een nieuwe filmcarrière, een Oscar?

lara ibiza

Bij het vliegveld ontmoette ik de andere bikinimodellen waarmee ik de rest van de week mee door zou brengen! Superleuke meiden waarmee ik naast het opnemen van de scènes voor de film ook

het eiland mee heb verkend!  

ibiza lara

Dag 1 was niet bedoeld om te rusten, uit te pakken of om naar het strand te gaan. We gingen gelijk door van het vliegveld naar de set! Om daar in de handgemaakte bikini’s van Agua Bendita gehesen te worden! De set zag er uit als een luxe beachclub (à la Blue Marlin, voor de Ibiza kenners) met alles in wit- en pasteltinten! Daar werd een scène opgenomen met onder andere Gigi Ravelli, Marly van der Velden en Rick Engelkes.

lara ibiza

De andere opnamedagen voor mij vonden plaats op een oude hippiecamping. Geen opgezet decor, maar een echte camping waar hippies op vakanties gaan! Daar speelde ik mee in een scène samen met stylist Fred van Leer, wat ik als modeblogger en stylingstudente natuurlijk geweldig vond! De andere scènes bestonden uit een modeshow en fotoshoot samen met onder andere Gigi Ravelli, die de modeontwerpster van de bikini’s voorstelt in de film!

lara ibiza

Op de andere dagen hebben we het eiland verkend en lekker op het strand gelegen. Ibiza heeft in totaal zestig stranden/baaien waar ik er drie van bezocht heb: Las Salinas, Talamanca beach en Playa d’en Bossa.

lara ibiza

Winkelen kon natuurlijk ook niet ontbreken tijdens deze trip. Ibiza-stad is echt een geweldige plek om te winkelen, omdat veel kleding en spullen handgemaakt worden, kun je er veel aparte dingen vinden! Ook kun je de hippiemarkten bezoeken, die schijnen daar geweldig te zijn! Niet gek dus dat veel stylisten inslaan op Ibiza...

lara ibiza

Omdat alle scènes door elkaar worden opgenomen en op verschillende locaties, heb ik geen idee hoe de film er uit komt te zien. Daarom kan ik natuurlijk niet wachten totdat ik de film mag bekijken tijdens de première in februari! En niet te vergeten ook mijn eigen filmdebuut van misschien een paar seconden of minuten. Agua Bendita bedankt!

(Door: Lara)

Deel dit artikel
Back to top