Fashion

Yanis ruimt op...

Als er iemand veel kleren en schoenen heeft die nooit gedragen worden, dan ben ik dat wel. Op de één of andere manier weet ik het altijd zo te presteren dat ik dat nieuwe jurkje na twee keer dragen al meer dan zat ben. Tijd om de boel een beetje op te ruimen!

Kledingkast

Honderden euro's zijn al mijn miskopen bij elkaar waard. Daarom begrijp je vast wel dat ik de boel niet zomaar in de kliko gooi. Ik ben er toch een soort van aan gehecht. Wat blijft er dan over? Juist: verkopen. Want wat is er nu leuker dan je kleding ruilen voor een klein bedrag waarvan ik een nieuwe zomergarderobe zou kunnen kopen - daar ben ik namelijk nodig aan toe, ook al zou je dat niet denken met dit weer. Je ex-kleding word opnieuw, vol liefde gedragen en dat is eigenlijk ook nog eens ontzettend 'groen'.

Dan heb je natuurlijk van die verkoopwebsites als Marktplaats en Ebay waar je al je zooi op kunt dumpen. Dat heb ik ooit geprobeerd, maar dat is me te veel gedoe. Vandaar dat ik nu gezellig een kraam heb gehuurd bij de IJ-hallen, de gezelligste markt in Amsterdam. Als klein meisje was ik al verkooppraatjes aan het oefenen voor de spiegel en ik kan niet wachten tot het zo ver is. Stom eigenlijk, dat je zo blij kan worden van het verkopen van je kleding.

Zet een groot kruis in je agenda op zondag 8 april - ja, dat duurt nog even - zodat je die dag reserveert voor een bezoek aan de IJ-hallen. En als je er dan toch bent, neem dan ook even een kijkje bij mij. Misschien zit er nog wat tussen wat je graag zou willen hebben. Heb je toevallig nog nieuwe schoenen nodig? Deze gaan allemaal weg voor een prikkie!

Schoenen - IJhallen 

Door: Yanis (secret-fa.com)

Deel dit artikel
Back to top