Fashion

Marije: notes to myself

Even terugblikken op 2011, we doen het allemaal wel op een bepaald vlak: of het nu over muziek, mooie herinneringen of hoogtepunten in het nieuws gaat. Vandaag nam ik een moment om na te denken over mijn afgelopen jaar, fashion-wise.

2011 begon spetterend met een nieuwe job bij So PR,  ‘fabulous PR agency for fashion, beauty & lifestyle brands’. Geweldig om iedere dag in zo’n creatieve omgeving te werken met al-le-maal mooie merken om je heen. (Je kunt begrijpen, de hebberigheid stijgt iedere minuut).

Marije: notes to myself

Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn kledingkast vol begon te hangen met onder meer Celyn B, Relish en Wrangler. Eerste ‘note to myself’: stop met standaard shoppen bij de geijkte Kalverstraat winkels. Start shopping everywhere else! Er is nog zoveel meer te ontdekken buiten de H&M en Zara om. Niets tegen deze shops natuurlijk, maar je snapt m'n punt.

Ergens halverwege het jaar deed ik mijn, toen al ‘boulimic’, portemonnee nog meer pijn met de aankoop van een clutch á 130 euro, terwijl ik die helemaal niet nodig had. Om dat te balanceren kocht ik vervolgens een stuk leren stof om zelf aan de slag te gaan. Zo’n envelop model, dat moest mij ook lukken. Wrong.  Tweede ‘note to myself’: eerst leren naaien zonder jezelf te verminken, dan pas aan de DIY’s beginnen.

Marije: notes to myself

Verder heb ik dit jaar een aantal ontzettend leuke evenementen bijgewoont, zoals de Amsterdam Fashion Week (waarna ik nog een awesome zonnebril heb gewonnen van Club Brillant!) en de Press Days van So PR. Ook hierbij een ‘note to myself’ voor 2012: altijd, maar dan ook AL-TIJD platte schoenen meenemen. Gelukkig heb ik daar een mooie clutch voor om ze in te doen, dat dan weer wel.

Marije: notes to myself

Ik kan nog wel even door gaan met ‘notes’, maar daag jullie liever uit om er zelf ook over na te denken. Zo leer je het beste wat je te doen staat voor 2012, niet? A very happy and fashionable new year everyone!

(Door: Marije)

Deel dit artikel
Back to top