Fashion

Yanis: Londen roept mij!

Na een superstage bij Fashionscene is het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe stageplek. Nu ik Amsterdam op mijn duimpje ken, wil ik graag grotere stappen ondernemen. Met mijn 19 jaar en nog woonachtig bij moeders, ben ik eigenlijk niks gewend. Ik wil dus ook niet meteen het eerste en beste vliegtuig naar de andere kant van de wereld pakken. Nee, ik zoek het wat dichterbij op en wil mijn volgende stage in nergens anders volbrengen dan in: LONDEN!

London 1

Ik kan er niks aan doen, maar op de een of andere manier heb ik iets met Londen. Ik heb er - net als Parijs - altijd al een keer heen gewild, maar eigenlijk is het er nog nooit van gekomen. Nu, met mijn stage in het vooruitzicht, moet ik mijn kans grijpen en op zoek gaan naar dé perfecte stageplek. Uiteraard het liefst in de mode.

Natuurlijk zie ik mezelf wel schitteren op het hoofdkantoor van Asos, Topshop of New Look. Iets wat we zeker niet links laten liggen, maar ik moet natuurlijk wel een beetje realistisch blijven. Daarom wil ik na een stage vol schrijven, schrijven en nog eens schrijven kijken of een PR bureau misschien ook wel wat voor mij is. Hierbij moet ik toegeven dat ik geheel onbekend ben met de Engelse PR bureaus. Dus is de zoektocht naar de perfecte stageplek in Engeland voor mij vanaf nú begonnen.

LONDON ASOS HQ

Asos headquarters

Zo'n tien jaar geleden ben ik met mijn familie naar Engeland gevlogen. Niks Londen, niks de Big Ben en al helemaal niks shoppen.... Cultuur opsnuiven en een voor ons speciale plek bezoeken, dat was wat dit weekend inhield. Dus eigenlijk heb ik toen wel Engeland gezien, maar ook weer niet. Want ten eerste is het tien jaar geleden - lees: véélste lang - en ten tweede ben ik toen niet eens in Londen geweest -, not done als je in Engeland bent.

Nu even over mij. Want ik moet mezelf als topstagiair natuurlijk wel een beetje promoten. Tegen de tijd dat ik stage ga lopen ben ik 20 jaar en studeer ik nog steeds Media, Informatie en Communicatie. Mijn liefde voor mode is groots en groeit nog steeds. Vandaar dat ik tijdens mijn tweede stage het liefst weer in de modewereld duik. Na een verschrikkelijk leuke stage vol schrijven wil ik de andere kant van de modewereld leren kennen en mij richten op public relations. En uiteraard deel ik mijn ervaringen nog steeds op mijn blog secret-fa.com en vind ik het geen probleem om, als dat nodig is, ook voor het bedrijf waar ik terecht kom wat stukjes te tikken.

London 3 Yanis Moreira

Dit meisje verdient toch meteen een leuke stageplek? Of niet soms?

Dusss, ben of ken jij iemand in Engeland die op zoek is naar een superleuke stagiaire? Vergeet dan niet mij te tippen. En als je iets weet, stuur mij dan even een mailtje (yanis.moreira@hotmail.com), dan ga ik er als de wiederweerga achteraan.

Zeg het voort, zeg het voort: Yanis Moreira zoekt een stage in Londen!!

I can't wait, LONDON HERE WE COME!

(Door: Yanis secret-fa.com)

Deel dit artikel
Back to top