Fashion

Danie Bles: mijn droomhuwelijk

Ik ben getrouwd! Het is nog wel even wennen hoor om in plaats van ‘mijn vriend’, ‘mijn man’ te moeten zeggen, maar het voelt heerlijk. Ons huwelijk op het prachtige, zonovergoten Capri op 1, 2 en 3 juli (tegelijk met Kate Moss en Prins Albert) was alles waar ik als klein meisje ooit van heb gedroomd. Het was gaaf, het was mooi en het voelde best een beetje als Sex and the City.

Op het dakterras van het Palace Hotel op Capri gaven Joris en ik elkaar het ja-woord in het bijzijn van negentig van onze beste vrienden (onder meer Nicolette, Sylvie, Nikkie. Danielle, Leontine, Olcay, Leco, Renate, Winston, Rafael) en familie.

Tijdens ‘de plechtigheid’ droeg ik een zelfontworpen jurk gemaakt door coupeuses Ischa en Joyce. Ik droeg een sluier, waardoor Florian me niet eens meer herkende en vroeg “Maar waar is mama nou?”. Bij de sluier droeg ik een speld, gemaakt door Bibi van der Velden. Zij soldeerde een aantal sieraden met een bijzondere emotionele lading aan elkaar. In de speld is het horloge dat ik kreeg van mijn moeders tweede man – die is overleden – verweven met de ring van mijn oma, het avondhorloge van mijn grootmoeder en de hanger die mijn overleden ex-vriend me met heel veel liefde heeft gegeven. Behoorlijk veel symboliek dus.

Voor het feest ’s avonds werd de schaar in mijn jurk gezet om er door middel van een mooie split en Swarovskisteentjes een gave avondjurk van te maken. Leco gaf me een bijpassende nieuwe coupe en ook alle gasten hulden zich in hun black tie kleding, zodat we tot in de late uurtjes konden feesten.

Drie dagen lang hebben we gedanst, gegeten, gedronken en gekletst. Alles klopte: van de goodiebags op de kamers tot de drank, het eten, de optredens en het gezelschap. Alles was tot in detail voorbereid dus het lukte me goed om alles dat weekend los te laten.

Ik heb intens genoten en zou het zo allemaal weer over willen doen. Ik ga ook zeker nog een keer een huwelijksfeest geven, maar eerst hebben we op 19 augustus ons after wedding feest, waarbij we de huwelijksfilm gaan bekijken en heerlijk gaan nagenieten met hetzelfde clubje gasten. Weer iets om naar uit te kijken...

Momenteel werk ik met mijn team aan een gloednieuwe By Danie Wedding Guide en ook is mijn nieuwe online magazine weer uit vol shop- en trendinspiratie.

Tot snel!

X Danie

Deel dit artikel
Back to top