Fashion

Danie Bles:laatste loodjes voor mijn huwelijk

Over een week ga ik al in Nederland trouwen. Ik vind het allemaal zo spannend. De komende dagen ga ik me helemaal wedding proof maken; ik krijg een bindweefselmassage, ik laat mijn voeten verzorgen, ik onderga een laserbehandeling en ben daarnaast de afgelopen weken hard aan het trainen met Carlos Lens.

d

Ik ben hard aan het trainen met Carlos Lens...

Samen met Leco ga ik allerlei verschillende kapsels uitproberen, zodat ik de dagen van mijn huwelijk lekker veel kan variëren. Deze week heb ik nog een afspraak met de ambtenaar van de burgerlijke stand en ook zijn we bezig met het bruidsboeket en de tafelschikking. Met 100 gasten valt het niet mee om iedereen de perfecte plek te geven, maar desnoods houden we op de dag zelf gewoon stoelendans. De muziek voor mijn huwelijk in Nederland is inmiddels rond; we hebben een erg gave playlist samengesteld.

Qua kleding zijn we ook bijna compleet. Ik moet nog wel even mijn pakje aan laten passen voor mijn huwelijk in Nederland, maar mijn jurk voor het feest op Capri is af. En voor alle zekerheid gaat mijn vaste coupeuse Ischa met ons mee naar Capri voor het geval er last minute iets aan de jurk gemaakt/veranderd moet worden.

g
Uiteraard zijn deze lieve vriendinnen er ook bij op mijn huwelijk. Bovendien kleed ik hen!

Behalve dat ik mezelf kleed, verzorg ik voor mijn huwelijk tevens de styling van enkele van mijn gasten. Zo heb ik de afgelopen tijd de perfecte outfits verzameld voor onder meer Nikkie Plessen, Leontine Borsato, Sylvie van der Vaart en mijn moeder. In Istanbul en Marbella heb ik te gekke haaraccessoires gevonden waar ik erg blij mee ben. Ook heeft Bibi van der Velden een bijzonder sieraad voor me ontworpen.

g

Bibi van der Velden heeft speciaal voor mijn huwelijk iets ontworpen...

Al die huwelijksvoorbereidingen zijn nog eens extra leuk omdat ik tegelijkertijd werk aan mijn nieuwe stijlgids, die dit keer volledig in het teken van het huwelijk staat. In de speciale Wedding Issue komt niet alleen mijn huwelijk, maar ook dat van enkele bekende sterren aan bod. Geweldig om daar met een fijn team aan te mogen werken.

Hopelijk krijgen jullie een beetje een beeld van hoe ik de voorbereidingen op mijn huwelijk beleef. Er komt zo veel bij kijken! Wanneer jullie mijn volgende blog lezen, zal ik getrouwd zijn… spannend!

Tot snel!

Liefs,

Danie

g

Mijn nieuwe online magazine is weer uit.

Ps. Mijn website is onlangs compleet vernieuwd; ik ben er heel blij mee. Je vindt er nieuwtjes, mijn blogs en mijn online magazine ByDanie (dit keer in het teken van Spa & Wellness).

Deel dit artikel
Back to top