Fashion

Danie Bles: de Prix de la Mode awards

Donderdag 11 november was ik voor het eerst aanwezig bij de Prix de la Mode awards van Marie-Claire. Ik wilde er dit jaar graag bij zijn, want ik had Olcay Gulsen gekleed voor het event. Ze zag er prachtig uit in de knalgele jurk die ik voor haar had uitgekozen en ging uiteindelijk ook nog met een award naar huis. Een avond om niet te vergeten...

Nog nooit eerder was ik bij de Prix de la Mode awards aanwezig geweest. Dit jaar wilde ik het modefeestje echter niet overslaan. Ik had Olcay Gulsen, eigenaresse van het modelabel SuperTrash, namelijk gekleed voor deze avond.

Olcay heeft zelf natuurlijk ontzettend veel verstand van mode. Het is dan ook niet zo dat ze zelf geen leuke jurk voor de avond zou kunnen kiezen, maar ze heeft het er eigenlijk te druk voor. Daarom ga ik af en toe voor haar outfits op pad.

Ik ken Olcay inmiddels ongeveer vier jaar. We leerden elkaar kennen via ons werk. Als stylist leende ik namelijk kleding bij haar. Ik kleedde toendertijd Daphe Bunskoek voor RTL Boulevard en zij droeg regelmatig iets van SuperTrash. Als ik bij Olcay langs kwam, raakten we aan de praat en konden we het eigenlijk heel goed met elkaar vinden. Later vroeg Olcay of we ook de shoppings voor haar magazine wilden verzorgen en ben ik haar gaan kleden.

Olcay heeft een erg leuke stijl. Ze kleedt zich erg internationaal, elegant en sexy en haar outfits hebben vaak een ietwat overwachte twist.

Jurk: Roksanda Ilincic via Matchesfashion.com

Schoenen: Givenchy

Clutch: Proenza Schouler

Voor Olcay’s jurk voor de Prix de la Mode awards wist ik zeker dat ik een knalkleur wilde. Ik ben gaan zoeken en heb verschillende opties aan Olcay voorgelegd. Ik had voor de zekerheid ook een zwarte jurk meegenomen, maar gelukkig durfde Olcay de knalgele jurk wel aan.

De jurk had ik gekocht bij Matches Fashion. We combineerden deze met schoenen van Givenchy en een clutch van Proenza Schouler. We waren allebei helemaal weg van haar outfit en Olcay zag er die avond dan ook fantastisch uit.

Zelf had ik natuurlijk ook moeite gedaan voor mijn outfit. Ik droeg een jurk van Philip Lim, schoenen van Giuseppe Zanotti, oorbellen van mijn overgrootmoeder.

Olcay Gulsen en Edgar Davids zijn er beide 'stunning' uit

Ik heb echt een geweldige avond gehad. Alles was erg goed georganiseerd, ik heb heerlijk gedineerd en leuke ondernemers ontmoet. Ik vond het tevens super dat Peter Dundas van modelabel Pucci aanwezig was, ik ben dol op dat label.

Toen Olcay ook nog eens de prijs voor Best Fashion Entrepreneur in de wacht sleepte, kon de avond helemaal niet meer stuk. Ik ben erg blij voor haar, want ze verdient de prijs voor honderd procent.

Tot over twee weken!

Liefs,

Danie

PS. Kun je nog wel wat tips gebruiken voor een hippe winteroutfit? Bekijk dan mijn online magazine ByDanie. Dat staat deze maand in het teken van Ski Resorts.

Deel dit artikel
Back to top