Fashion

Tess: my moment of fame

Ik hou ontzettend van kleding en zie er graag leuk uit. Toch moet ik bekennen dat ik niet altijd evenveel zin heb om lang na te denken over mijn outfits. Maar op de laatste dag van de Parijs Fashion Week besloot ik dan toch iets opvallender gekleed naar de show van Louis Vuitton te gaan. En met succes. Ik beleefde mijn eigen moment of fame toen alle straatmodefotografen op me afkwamen.

De afgelopen twee weken waren voor mij erg hectisch. Ik bezocht de Fashion Weeks van Milaan en Parijs en vloog tussendoor voor een opdracht naar Stockholm. Maar ik mag niet klagen. Ik heb veel bijzondere shows gezien en interessante mensen ontmoet.

Mijn outfits waren echter nog niet zo denderend. Ik ging op zich wel gekleed naar de shows, maar echt bijzonder zag ik er ook weer niet uit. Toen één van mijn collega’s afgelopen dinsdag opmerkte dat de meeste dames van de Nederlandse pers er niet erg hip bij liepen in Milaan en Parijs, besloot ik mijn laatste kans te pakken.

Op woensdag trok ik mijn (jaren ’70) bloemtjes jurk uit mijn koffer, deed mijn mooiste accessoires om, zette mijn bruine hoed op en vertrok naar de show van Louis Vuitton. En met succes; eenmaal aangekomen kwamen er talloze straatmodefotografen op me af om een foto/filmpje te maken en beleefde ik mijn eerste mini moment of fame.

En ik kan je vertellen, het smaakt naar meer. Vanaf nu ga ik geen enkele Fashion Week meer gekleed als een muurbloempje naar de shows en grijp ik iedere gelegenheid aan om mijn mooiste outfits te showen.

Mijn nieuwe motto: Life is a catwalk.

Jurk: Zara

Hoed: H&M

Accessoires en tas: Ginatricot

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top