Fashion

Fleur: Fashionable goodbye!

Toen ik vorig jaar begon met het bloggen voor Fashionscene was ik zo verrast door alle leuke reacties die ik wekelijks op mijn blogs heb ontvangen. Soms twijfelde ik tijdens het schrijven of ik de enige was met een uitpuilende kledingkast, een hierover zeurende vriend en een obsessie voor alles wat met mode te maken heeft. Gelukkig bleken veel Fashionscene lezeressen deze fashion problems te delen en kreeg ik regelmatig bemoedigend commentaar en handige tips.

Op de gay best friend blog werd verschillend gereageerd. Velen zagen hier de lol van in. Al vonden sommigen de vergelijking met een vriendschap en een must have accessoire een beetje  ver gaan. Voor deze laatste groep daarom nog even voor de duidelijkheid: ook ik zie de waarde in van echte vriendschappen en deze gaan bij mij zeker vóór de laatste trends. Over trends gesproken. Deze zijn ook regelmatig voorbij gekomen in mijn blogs. Kritische lezeressen gaven hier hun mening over, wat erg leerzaam was. Maar hopelijk heb ik het overgrote deel van  toch iets bijgebracht over het wel en wee op de catwalk. What to wear en vooral what not to wear!

Vooral de modemissers van mijzelf en anderen in mijn omgeving zorgden voor veel inspirerend blogmateriaal. Wat ik af en toe op straat tegen kom is werkelijk niet te geloven. Aan nieuwe onderwerpen geen gebrek dus, want er is never  a dull moment in the world of fashion. Het is een rollercoaster waarbij je vaak van hot naar her rent, foto’s neemt en aantekeningen maakt om ondertussen te socializen met leuke collega’s of minder leuke contacten die je toch te vriend moet houden.  Netwerken alom dus!

Al klinken de soms bijna dagelijkse feestjes en borrels als een droombaan, toch maak je mij het meest blij wanneer ik  tijdens een modeshow front row zit met mijn camera in de aanslag. Dan gaat er een adrenalinerush door me heen en zit ik op het puntje van mijn stoel om niets te missen van wat er op de catwalk voorbij komt. De ontlading komt thuis als ik mijn laptop aanzet en mijn vingers het toetsenbord raken. Dan vliegen de woorden met een sneltreinvaart het scherm op om mijn hoofd leeg te maken en mijn bevindingen voor mezelf vast te leggen.

Ik vond het een feest om dit elke week weer met jullie te delen en bovenal jullie mening hierop te lezen, want daar doe ik het uiteindelijk natuurlijk allemaal voor. Ik vind het dan ook erg jammer dat dit voor nu mijn laatste blog op Fashionscene zal zijn. Toch ben ik er zeker van dat jullie je dagelijkse portie fashion information ruimschoots zullen binnenkrijgen met een aantal nieuwe frisse gezichten aan het roer.

Aan elke verhaaltje komt een einde en zo ook aan deze. Uiteraard ga ik door met bloggen. Je kunt mij in de gaten blijven houden via mijn eigen website www.fleurleguen.com.

Fashionable greetings,

 Fleur

Deel dit artikel
Back to top