Fashion

De Modereporters in New York

Maartje en Nienke vormen samen de Modereporters. De zussen plukken voor Fashionscene mensen die er hip en inspirerend uitzien van straat om voor de lens van hun camera's te poseren. De eerste halte is New York: the fashion capital of the world!

Eén ding dat m'n zus Maartje en ik nog moesten doen stond al een tijdje vast. Een tripje naar New York; bijna de grootste stad van de wereld. We propten een berg kleding in een tas en met onze spiegelreflexcamera en videocamera in de aanslag, kon het modereporten beginnen!

Door de hippe series Sex and the City en Gossip Girl kregen we grootse verwachtingen van de mode in New York. Maar eenmaal aangekomen viel dit eerlijk gezegd een beetje tegen. In New York wonen super veel verschillende mensen; heel arm, maar ook heel rijk. Heel stijlvol, maar ook heel erg slecht gekleed. Helaas vallen in New York de meeste mensen in de laatste categorie. Denk aan: lelijke hardloopschoenen, een oude versleten spijkerbroek en een saai grijs t-shirt erboven. In de ergste gevallen kwam er zelfs nog een pet of ongewassen lelijke haarbos bij.

Maar don't worry! Gelukkig lopen er in de coolste wijken van New York erg veel hippe mensen rond. Ze waren allemaal ook super beleefd en aardig toen we ze vroegen of we ze mochten fotograferen. 'Oh thank you!! You're so sweet! Where are you guys from? AMSTERDAM!? Are you kidding me? I LOOVE AMSTERDAM!!' Echt hilarisch! Iedereen is echt heel erg overdreven en na twee weken betrapten we onszelf erop dat we ook zo gingen praten.

We hebben de trends uit New York op een rijtje gezet. Enjoy it!

BLACK BLACK BLACK

In New York leeft iedereen erop los en is uitgaan een belangrijk deel van het leven. Na het werk gaan veel mensen uit eten en eventueel daarna nog de kroeg in. Het is praktisch om hier op gekleed te zijn. Dat is dan ook de reden dat bijna iedereen in het zwart loopt. Altijd goed.

LEATHER

Leer zie je veel terug. Deze tijdloze trend blijft altijd hip.

JUST BE YOURSELF

Naast deze twee grootste trends doet iedereen gewoon lekker z'n ding. De mensen die we interviewden benadrukten dat je echt jezelf moet uiten met je kleding en gewoon moet dragen wat je leuk vindt.

Copyright: Modereporters.nl

Copyright: Modereporters.nl

Copyright: Modereporters.nl

Streetstyle New york

Copyright: Modereporters.nl

Copyright: Modereporters.nl

Check hier alle foto's die wij in New York hebben gemaakt!

XOXO De Modereporters

Voor meer streetstyle reports check je de website van de Modereporters.

Deel dit artikel
Back to top