Fashion

Moon V's volle agenda

De nieuwe modellen van Holland’s Next Topmodel staan weer klaar! Dat betekent dat ik me de afgelopen weken heb bezig gehouden met de kleding van Daphne Deckers voor het nieuwe seizoen van HNTM, waarvan de uitzendingen eind maart beginnen. Spannend!

Daphne is voor een styliste heel fijn om te kleden, omdat werkelijk ALLES haar staat! Ze heeft een superlijf met mooie lange benen en een gezicht waar je als visagist alles van kunt maken. Zo heeft ze dan ook tal van uiteenlopende kapsels gedurende de uitzendingen gehad, die weer perfect passen bij de mooie jurkjes die we hadden uitgezocht. Daphne is bijvoorbeeld gek op jurkjes van Isa en Alexander McQueen.

Daphne Deckers en fotograaf Philip Riches zijn helemaal klaar voor HNTM!

Naast mijn werk waren er hier en daar nogal wat feestjes waar ik natuurlijk ook bij wilde zijn, zoals de show van mijn goede vriend Jos, van de winkel Raak in Amsterdam. Hij gaf voor de tweede keer een modeshow en had het wederom groots aangepakt qua locatie, modellen, feest en goodiebags; hele stoomapparaten zaten erbij, geweldig toch?! Als ‘modellen’ liepen onder andere Georgina Verbaan, Froukje de Both en Jasmine Sendar mee, waardoor de pers ruimschoots aanwezig was.

Het leukst aan zo’n show is dat je ziet hoe iedereen elkaar bekijkt; er wordt nergens zó gelet op wat je aan hebt! Ook zie je mensen met elkaar roddelen; tsja, wat voor de één leuk en modisch is, is voor de ander niet te begrijpen. Vergelijk het maar met op een terrasje zitten om mensen te kijken, heerlijk toch?

Voor diegenen die Jos van Raak niet kennen: hij is ontzettend leuk (jep, hij is beschikbaar heren!) en té grappig en te hysterisch voor woorden. Hij zet de hele winkel op z’n kop, scheldt en tiert op zijn manier en voert hele toneelstukken op tegen klanten.. Hij is een soort wervelwind, maar de klanten vinden het enig en komen er graag terug.

De winkel zelf heeft allerlei merken in de rekken hangen: American Vintage, See by Chloe, Malene Birger, Modstrom, l’Altra Moda, Citizen of Humanity, Tunnel, Pink Soda… ook is Raak uitermate geschikt om een leuke hippe avondjurken te vinden voor een betaalbare prijs. Want dat is soms o-zo-moeilijk in Nederland.

Dan was ik deze week nog bij de populaire Idol-zangeres Nathalie. Wat een leuk kind, zeg! Zelf heb ik Idols niet echt gevolgd, maar van wat ik ervan gezien heb, was zij toch wel een van mijn favorieten. We hebben haar gefotografeerd à la David LaChapelle.

Haar populariteit was wel te merken: toen we samen over straat liepen, wilde iedereen haar even  aanraken of iets tegen haar wilde zeggen. Ongelofelijk toch, dat programma! Ik heb het nu met Boris, Hind en Jim meegemaakt. In tegenstelling tot artiesten die zichzelf al behoorlijke tijd bewezen hebben en eigenlijk in alle rust over straat kunnen, zijn deze Idols finalisten ‘wereldsterren’ en kunnen geen meter lopen zonder aangesproken te worden. Maar… Nathalie genoot van de aandacht en ik hoop echt voor haar dat het nu allemaal gaat beginnen; ik vind haar een echte artieste, een podiumbeest. Ze is geboren voor de bühne!

Dat waren de hoogtepunten uit mijn laatste weken… Eens kijken wat ik de komende weken weer allemaal ga doen! In ieder geval ga ik een trouwjurk voor mijn vriendin uitzoeken: altijd leuk natuurlijk! Ook ga ik wekelijks bij Ruud de Wild op Q Music de Moon V’s Fashion Minutes brengen. Nu maar hopen dat -ie niet te vroeg belt, want dan bak ik er niks van…

Liefs,  

Moon

Deel dit artikel
Back to top