Fashion

Streetstyle: colourful casual meets army

Ons streetstyle icoon van deze week vingen we in de Amsterdamse Spuistraat, terwijl zij onderweg was naar een etentje. Sharon(24) draagt waar ze zich lekker bij voelt en dat straalt ze uit. 'Stoer' is wat haar look in de eerste instantie oproept, maar als je beter kijkt ontdek je nog veel meer...

Hoewel ons stijlicoon in Zaandam woont, is zij vaak in Amsterdam te vinden voor haar werk, vrienden en om te shoppen. Sharon viel op deze zonnige zaterdagmiddag op door haar kleurrijke, doch stoere look. Als we beter kijken, ontdekken we veel meer. Haar stoere studded boots, jeans en groene jasje stylet ze af met vrouwelijke sieraden en leren bohemian accessoires.

Streetstyle Sharon

Zelf omschrijft Sharon haar look als 'stoer, maar ook vrouwelijk met een vintage touch'. Echt om merken geven doet ze niet. "Ik ben een grote fan van shoppen in de uitverkoop, dus dat kan van alles zijn en ik houd van H&M, Zara en Mango, en natuurlijk tweedehands", vertelt Sharon. Als we vragen wat zij per maand uitgeeft aan mode zegt de blondine trots: "Ik denk dat dat rond de 100 euro ligt. Tweedehands kleding en shoppen in de uitverkoop scheelt natuurlijk enorm in de kosten!"

Streetstyle Sharon

Mode speelt een belangrijke rol in het leven van Sharon, maar dat betekent niet dat ze de laatste trends op de voet volgt. "Ik koop geen items omdat iedereen het draagt. Ik moet het zelf leuk vinden", vertelt Sharon. "Ik vind het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien en daar hoort kleding bij. Niets is fijner dan je zelfverzekerd te voelen over je uiterlijk en ik blijf natuurlijik een vrouw. Ik moet mij vooral prettig voelen in kleding."

Streetstyle Sharon

Ben jij fan van de look van ons streetstyle icoon? Shop dan in de stijl van Sharon:

shopping

1. Only jasje, €39,95 van Zalando.

2. Mexx sjaal, €29,95 van Zalando.

3. Levi's jeans, €109,95 van Zalando.

4. Warehouse leather satchel, €101,81 van Asos.

5. MKT blouse, €129,95 van Zalando.

6. Studs boots, €56,95 van Nelly.com.

7. Pieces necklace, €9,95 van Nelly.com.

Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top