Fashion

Fashionscene's Scrapbook #13

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

 

Watje

Rainbow nails zorgen voor een rainbow watje!

Scrapbook

We. Love. Coffee! Moge dat duidelijk zijn :)

boom brazilie

Danique heeft nu een eigen boom in Brazilië!

Scrapbook

Tadaaa, daar is ze dan: onze nieuwe Lenny! Isn't she lovely?

Parisienne

Daphne's allerliefste huisgenoot is zondag jarig en in haar pauze glipte ze snel even de Berenstraat in voor een mooi cadeautje bij Parisienne! Hope she'll like it, de buitenkant is al cute!

fashionscene scrapbook van herpen

Op aanraden van Zoë bracht Joyce een bezoekje aan het Groninger Museum om daar topstukken van Iris van Herpen en Azzedine Alaïa te bewonderen. En inderdaad: het is een echte aanrader!

fashionscene scrapbook kaarten

fashionscene scarpbook clutch

Na de tentoonstellingen was het tijd voor some shopping! De buit bestond onder meer uit een paar beeldige ansichtkaarten en een fluoroze (in het echt 'knalt' hij nog meer) clutch.

fashionscene scrapbook milenne ring

Haar shop buddy had deze statement ring om de vinger. Die móest worden vastgelegd!

fashionscene'sscrapbook

Zoë ging afgelopen week op vakantie naar ondere andere Dubai. En het was heerlijk!

fashionscene'sscrapbook

And last but not least: Fashionscene ging deze week naar Düsseldorf voor de modeshow van C&A. Het was super! Bij aankomst kon je je tas laten customizen - hoe gaaf is dat?! De hele dag was leuk dus thanks C&A!

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top