Fashion

Fashionscene's Scrapbook #9

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek 'FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

fashionscene scrapbook horloge lenny

Lenny is helemaal happy met haar retro Casio watch die ze kreeg bij het Barbie event.

escada parfum

Wij werden deze week verrast met deze heerlijke luchtjes van Procter & Gamble (P&G). Dit luchtje van Escada is absoluut de favoriet op de Fashionscene redactie!

cirquedesoleil

cirquedesoleil cirquedesoleil

Fashionscene's editor in chief Danique ging samen met haar boyfriend naar de première van Cirque du Soleil. Het was meer dan geweldig, thanks!

iphonehoesje

Zoë heeft een nieuw iPhone hoesje in de vorm van cassette bandje. Hoe leuk?!

groningermuseum

En ze rees af naar Groningen voor de tentoonstellingen van Azzedine Alaïa en Iris van Herpen. Cultureel verantwoord én een echte aanrader!

scrapbook

Lenny en Danique gingen deze week naar de persdag van Simply PR. Nippend aan een Alpro Soja Latte kregen we de nieuwste items van hun labels te zien. Suavesoles slippers waar de bandjes te verwisselen zijn, heerlijke nieuwe producten van Aveda, zoete gekleurde make-up van Bourjois en hét merk van Kate Middleton L.K. Bennett.

metrocupcakes

Als afsluiting van de week werden we verrast door Metromode.nl, met deze mooie Mode cupcakes. Wat een heerlijke snack om de vrijdagmiddag mee te beginnen. Ze waren ook nog eens super lekker, dus gelukkig hadden we twee dozen!

levi

Donderdagavond gingen Danique en Lenny naar een VIP fitting van Levi's om de nieuwe Curve ID modellen uit te proberen.

ri

ri

Danique en Lenny gingen shoppen bij de River Island. De buit: een top met tribal schetsjes, sea horse print rokje, neon-roze blazer, boyfriend jeans, zoet gestreept zomerjurkje en een classy zwarte top met ruches. Thank you River Island!

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top