Fashion

Opening conceptstore Fashion &Foam

Afgelopen donderdag opende fotografiemuseum Foam haar nieuwste initiatief: &Foam. Een conceptstore met een uniek assortiment aan fotografieboeken, muziek, T-shirts en meer. &Foam gaat ieder kwartaal een verrassende samenwerking met als eerste Fashion &Foam. Daar moesten we natuurlijk bij zijn!

Fashion &Foam

Fashion &Foam

Fashion &Foam

Het eerste thema Fashion &Foam presenteert het werk van een twintigtal alumni van de Gerrit Rietveld Academie en van fotografen Blommers&Schumm en Philippe Vogelenzang. Je vindt er fotografieboeken, magazines, posters, zines, limited editions, muziek, T-shirts, tassen en zelfs Foam Editions.

Fashion &Foam

Fashion &Foam

Fashion &Foam

Opening

Het succes van de conceptstore is met de druk bezochte opening een feit. Onder het genot van een drankje en de muzikale begeleiding van Mr. Wix & Orpheo was de crowd dik tevreden. Van fashion people tot arty-farty publiek en eigenlijk iedereen met interesse in mode en fotografie. Fashion &Foam was volgepakt.

Fashion &Foam

Conceptstore

Wil je een bezoekje brengen aan Fashion &Foam? De conceptstore zit aan de Vijzelstraat 78 –met het enorme roze logo kun er niet omheen- en is dagelijks geopend volgens de volgende tijden:

Maandag, zondag                       12.00 – 18.00 uur

Dins-, woens-, vrij- en zaterdag 10.00 – 18.00 uur

Donderdag                              10.00 – 21.00 uur

Fashion &Foam

Ga jij een bezoekje brengen aan Fashion &Foam?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top