Fashion

Next & Cutting Edge @ Modefabriek

Tijdens de 32e editie van de Modefabriek vond dit jaar ook weer de Next & Cutting edge show plaats. Het aanstormende modetalent schotelde ons weer mooie impressies uit hun collecties voor.  Van fluwelen bombers en kilo’s knitwear tot hoofddoeken en een rijstplukkers hoedje. Onze favorieten uit de talentvolle show op een rij!

Vandaag vond de tweede dag van de modebeurs in de Amsterdamse RAI plaats waar traditiegetrouw de Next & Cutting Edge show te zien was. De jonge ontwerpers en avant-garde labels afkomstig uit binnen en buitenland tonen een gedeelte van hun collectie welke door de modewereld als inspirerend werd gezien. We couldn't agree more!

hien

Hien Le

Hien Le & Issever Bahri

Hien Le, uit Laos, gevestigd in Berlijn liet een collectie zien met rijke flowy stoffen als satijn en chiffon als contrast bracht Hien Le chunky knitwear en al dit moois kwam in mooie romige kleuren als mintgroen en gebroken wit. Ook uit Berlijn komt het upcoming label Issever Bahri opvallend uit die collectie was de fluwelen bomber (van langharig fluweel dus superzacht) en clutch en rok van bijzonder gevlochten leer.

hien

Hien Le

hien

Hien Le

clutch

Issever Bahri - clutch van gevlochten leer

OMSk & Miriam Schwarz

Uit België komt het jonge label Girls From OMSk, nu kortweg OMSk genoemd. Opvallend waren de toffe prints en hoofdtooien in de vorm van tulbanden en hoofddoeken.

h hoofd

OMSk

Experimenteel talent Miriam Schwarz uit Duitsland gaf ons modevlinders in onze buik van haar collectie. Vooral de rugzakken waren favoriet. Eén stoer exemplaar gaf ze door de bloemen toch weer een vrouwelijk tintje.

r rrr

rrrr

Onze obsessie met een rugzak ontwerp van Miriam Schwarz

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top