Fashion

Streetstyle: bright & blue

Natuurlijk moet je je dit seizoen goed kleden tegen de kou en regen. Maar als het buiten al zulk ongezellig weer is, kun je dan niet beter een feestje maken van je outfit? Ons streetstyle icoon van deze week, Chantal, denkt er net zo over. Met veel laagjes, blauwe eyecatchers en high heels is Chantal a sight for sore eyes!

Streetstyle

Modestoot

Ons streetstyle icoon werkt op de afdeling Sponsoring & Fondswerving van de Stadsschouwburg Amsterdam op het Leidseplein en volgt daarnaast de opleiding Docent Dans. Over mode vertelt Chantal: "Ik vind het superleuk om me bezig te houden met fashion. Ik houd ervan om mij mooi te maken. Het maakt alles meteen leuker!" Voor inspiratie speurt Chantal fashionblogs af en kijkt ze om zich heen in Amsterdam. "Je ziet hier zoveel verschillende types en stylen", vertelt ze enthousiast.

Streetstyle

"My signature: red curls! Helemaal van mijzelf!"

I'm Blue

De curly redhead omschrijft haar persoonlijke kledingstijl als sexy, vrouwelijk en stoer. "En ik houd van kleur! Vooral blauw, want dat past zo goed bij mijn haar!" Spot je Chantal, dan is de kans groot dat ze hakken aanheeft: "Ik vind het heerlijk om op hoge hakken te lopen. Het maakt elke outfit mooier! Ze zeggen dat de Nederlandse vrouw voor comfort gaat, maar daar doe ik lekker niet aan mee, haha!"

Streetstyle

"Het perfecte leren jasje: gaat een eeuwigheid mee en pas overal bij!"

Kwantiteit boven kwaliteit

Chantal shopt graag bij H&M, Monki, Zara, Primark en heel af en toe in tweedehands winkeltjes. Vanwege haar beperkte bestedingsbudget geeft Chantal weinig om merken. "Het heeft geen zin om iets te willen wat onbereikbaar is. Dat is niet leuk en daarnaast heb ik liever kwantiteit dan kwaliteit. Maar zo denk ik nu, haha, wie weet verandert dat ooit als ik meer centjes verdien."

Streetstyle

"Love ringen en armbanden. The bigger, the better. The more the better!"

Streetstyle

"Ik houd van handtassen, maar het wordt toch altijd weer proppen..."

Streetstyle

"Blauwe, hoge hakken van Fashionchick.nl, de perfecte combi!"

Shop in de stijl van Chantal:

Streetstyle Chantal shopping

1. G-Star leather jacket,  € 349,95 van Zalando.

2. Object suède shorts, € 94,95 van Zalando.

3. Coccinelle satchel, € 359,95 van Zalando.

4. Pieces ring, € 11,95 van Nelly.com

5. Ciaté jadegroene nagellak,  € 11,95 van Nelly.com

6. Platform pump, € 73,97 van Asos.

Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top