Fashion

Streetstyle: simple, stylish & sexy

Ons streetstyle icoon van deze week hebben we weggetrokken bij haar opleiding, om vervolgens op de trap een vluchtige, fashionable fotoshoot te houden. Deze fashionista viel op door haar accessoires, die ondanks dat ze perfect bijpassend zijn, ontsnappen aan een matchy-matchy imago. We love the look. Women, meet Paula Pennings!

Mode is belangrijk voor Paula en ze noemt het nummer ‘Fashion is a lifestyle’ van Christina Aguilera’s laatste album als voorbeeld. “Ik ben echt altijd bezig met kleren. Ik vind het belangrijk om goed, verzorgd en fashionable voor de dag te komen. Dan voel ik mij zekerder, maar ik wil ook graag in de fashion werken en je uiterlijk is je visitekaartje, toch?”, vertelt Paula.

Streetstyle Paula  

Paula kreeg van ons het label ‘simple, stylish & sexy’ opgeplakt. Stylish en sexy zijn duidelijk, maar simple? Ja, want Paula heeft haar casual outfit (skinny met blouse) vooral met accessoires, de perfecte shoes en stoere leren jack opgespiced. Paula heeft geen specifieke stijl en vindt het juist leuk om verschillende stijlen te combineren. Van stoer en comfortabel tot chique en vrouwelijk. Paula; “Daarnaast kleed ik mij naar hoe ik me voel op een dag, afhankelijk van mijn mood.”

Streetstyle Paula

Streetstyle Paula It's all in the details...  

Ons streetstyle icoon shopt graag in kleine boetiekjes of vintagewinkeltjes: “Ik hou van aparte dingen, waar niet iedereen in loopt. Daarentegen blijft de H&M ook aantrekkelijk voor mij als student. Oh, en de jurkjes van Asos zijn ook zo leuk!” Haar favoriete merken zijn Supertrash, MondayMarch, Samsoe&Samsoe, River Island en MbyM, maar merloze kleding koopt ze net zo snel. Het grotendeel van haar geld gaat dan ook op aan fashion: “Ik kan altijd wel een reden bedenken waarom ik iets moet hebben. Ik ben een echte hebberd!”

Streetstyle Paula

Streetstyle Paula   

Wat vind jij van ons streetstyle icoon van deze week? Een goede catch?  

(Door: Daphne) 

Deel dit artikel
Back to top