Fashion

Frenchonista: perfecte clutches

Afgelopen donderdagavond werden wij uitgenodigd in Chet's Jazz Café. Natuurlijk denk je dan aan piano's, rode wijn en rook... Maar naast deze elementen, was het café ook het decor voor de presentatie van Frenchonista: lees perfecte clutches van boterzacht leer.

Het up and coming label Frenchonista is van de Franse Samia Taika. Aangezien de ontwerpster zelf de perfecte clutch niet kon vinden, besloot ze er zelf een te maken. Dat was het begin van Frenchonista: een simpele en elegante clutch handgemaakt in Marokko. Dit accessoire bleef niet onopgemerkt en werd al snel onder stijlvolle armpjes als die van Sabrina Meijer, van haar blog AfterDRK, gespot. Het succes van het armcandy groeide en Samia besloot het label uit te breiden met nog een aantal clutch modellen. Iedere clutch uit de collectie heeft nu een naam van iemand die intern betrokken is bij het label.

angeline's

Angeline's clutch

charlotte

Charlotte's clutch

laila

Laila's clutch

eva

Eva's clutch

debbie

Debbie's clutch

Genoeg keuze voor een geschikte clutch bij jouw party-outfit, al kan je een Frenchonista clutch eigenlijk ook gewoon op een doordeweekse dag gebruiken. Ze geven net dat beetje extra glamour aan een outfit. Het leer is van een hoge kwaliteit dus na jaren heb je nog steeds plezier van je aankoop!

Voor meer informatie: Frenchonista in Amsterdam

french

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top