Fashion

Streetstyle: Perfecte Parka

Vandaag besloten we onze vaste vrijdagrubriek, de streetstyle, terug te brengen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de inspirerende hippe, kippen waren op deze druilerige dag in geen velden of wegen te bekennen. Na tien van dezelfde rondjes in de Jordaan en net voordat de wanhoop begon toe te slaan zag Fashionscene’s Daphne de vrolijke Dorith lopen.

Streetstyle

Dorith viel in de eerste instantie op door haar okergele broek, maar met een closer look bleek ook de rest van haar outfit te kloppen. “Perfecte parkajas, goeie veterboots, oh en die tas en haar ringen!”. Ja, deze gezelligerd werd ons nieuwe streetstyle icoon! Dorith is 22 lentes jong, woont in Amsterdam en loopt op dit moment co-schappen. Vandaag was een zelfstudiedag, die resulteerde in een dagje shoppen met haar vriendin. Moet kunnen, vinden wij!

streetstyle

streetstyle

Mode is belangrijk voor ons streetstyle icoon. Ze haalt haar kleding overal vandaan en shopt het liefst in de Zara, H&M en Primark. Echt dure kleding koopt ze niet, omdat de mode zo snel verandert: “Vandaag vind ik het leuk om een okergele broek te dragen, maar over een half jaar waarschijnlijk niet meer.” Deze winter is Dorith helemaal weg van de kleuren okergeel, donkergroen, donkerbruin en bordeaux rood en van suède. Van haar favoriete designers Marc Jacobs en Chloé zou Dorith graag een tas willen, maar daar is haar bankrekening het niet mee eens. Een herkenbaar probleem, niet?

streetstyle

Ben jij geïnspireerd door ons streetstyle icoon van deze week?

Shop in de stijl van Dorith:

Parka van Modström Asos broek okergeel

Links: Parka van Modström, € 179,95, via de Bijenkorf.

Rechts: Okergele broek, €45,66, via Asos.

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top