Fashion

New Yorker event: graffiti en fashion

Dinsdagmiddag vond het jaarlijkse persevent van New Yorker plaats. En dat was dit keer geen breakfast, lunch of diner (al vinden we dat natuurlijk ook heerlijk) maar een creatieve middag met graffiti, fietstaxi rides, toffe muziek en een New Yorker shopping spree.

Op de uitnodiging van New Yorker lazen wij al dat ons een workshop te wachten stond. Aangekomen op locatie hadden we al snel door wat de bedoeling zou zijn we mochten onze inner graffiti artist de vrije loop laten en gingen gewapend met spuitbus en mondkapje aan de slag met een New York inspired kunstwerk.

event

Shop till we drop

Het winnende canvas won een New Yorker shoppingvoucher van 150 dus dat gaf ons shoplovers een extra duwtje in de rug om er wat moois van te maken. De lucky girl werd stagiaire Evi van Girlscene. Het spuitwerk midden in de bovenstaande collage kwam van de creatieve handjes van onze lieve collega.

Met shopvoucher in de aanslag werden wij (in een fietstaxi!) gebracht naar het New Yorker filiaal aan de Nieuwendijk in Amsterdam. In een heerlijk rustige New Yorker mochten wij met bubbels in de hand en met muziek van zangeres Ming even onze shophonger stillen.

buys

In de wintercollectie van New Yorker zitten veel must-have items. Denk: geruite ouderwetse heren colbertjes, gebreide maxi jurken, colorblock jurkjes, Indianen printjes, plooirokken, fantastische faux fur jasjes en ga zo nog maar even door. Wij mochten ook een beetje shoppen en kozen hele fijne platform sleehakjes, een oversized breisel en fluwelen haarstrikjes in ruby rood en saffier blauw. Uiteindelijk gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag en verwachten dat we snel weer een keer terugkeren om nog wat door te shoppen.

lookbook

lammy

Wintercollectie New Yorker 2011

Ga jij binnenkort met je pinpas zwaaien in de New Yorker?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top