Fashion

De Converse compound op Lowlands

Om het fashion gehalte op Lowlands hoog te houden, stond op het festivalterrein een nog grotere Converse compound dan ooit te voren die niet te missen was door de grootste Converse Chuck Taylor All Star sneaker ooit. Met All Stars aan de voeten gingen wij erop af, om te zien wat het schoenenmerk dit jaar voor ons in petto heeft.

Converse compound Lowlands 2011

De Converse compound is niet te missen door de mega grote Chuck Taylor All Star.

Aangekomen in de Converse compound gevuld met creatief brein werd al snel duidelijk dat dit een plek is die je als modefannaat op Lowlands niet mag missen. De ultieme festival schoen is niets minder dan een uniek gepimpte Converse sneaker. En juist dat was het gene wat Leyp met zijn pentekeningen, Bravoure met haar designs van leuke stofjes, veren en kralen en Saskia Rocks met haar graffity art voor ieder die een paar Converse sneakers afgaf mogelijk maakte.

Leyp Saskia Rocks

Designers van Leyp en Saskia Rocks aan het werk.

Bravoure

De creaties van Bravoure.

En ook ik heb een paar echte Lowlands All Stars laten designen door de dames van Bravoure. Zie hier het resultaat.

Lowlands Allstars

Buiten de enorme drukte en wachtende mensen bij de containers van de designteams heeft de Converse compound nog meer te doen. Voor degene die hun All Stars zijn vergeten, maar toch graag laten pimpen is er een winkeltje waar de enige echte Lowlands All Stars gewoon te koop zijn.

Maar ook een T-shirt met je eigen tekst, een foto ondergetekend door het Door Lize team, je verkleden in de verkleedcontainer om vervolgens een paar heerlijke kiekjes te laten schieten in 'The Right To Have A Bad Hair Day' photo booth, het kan er allemaal. En was je van plan om het hele weekend in hetzelfde T-shirt of jurkje rond te dwarrelen maar bedenk je je achteraf dat dat toch niet zo een fris idee is? No problemo! Gooi je vieze kleren gewoon even in de wasmachine in de Laundr-o-matic container.

DoorLize verkleedcontainer

De ondergekladderde foto's door het Door Lize team en verklede festivalgangers die zich gaan laten vastleggen in de photo booth.

Om de designers, T-shirt drukkers, fotografen en illustrators geen nachtwerk te bezorgen sloot de Converse compound rond een uurtje of 10 en werd het omgetoverd tot de enige echte Silent Disco waar je met een koptelefoon op het hoofd kon genieten van swingende mixen van verschillende Dj's zoals Baskerville, Tom Trago en Mr. Wix. Kortom: Coverse bracht 24 uur vermaak. En daarom kunnen niet wachten op wat Converse volgend jaar weer op Lowlands gaat brengen.

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top