Fashion

Björn Borg opent conceptstore vol kleur

Liep je eerder de Björn Borg store aan de Kalverstraat in Amsterdam misschien rustig voorbij nu kan je echt niet om de nieuwe concept store heen. Björn Borg heeft de winkel in de Amsterdamse winkelstraat gedoopt in het nieuwe Zweedse concept. Het resultaat is een frisse winkel met een regenboog aan kleur.

bbwinkel

neon

De transformatie van de winkel is een gevolg van de overname van Björn Borg door DBM al de winkels krijgen een nieuwe frisse en moderne restyling. Kalverstraat 7 is de eerste winkel in Nederland met het nieuwe concept, hierna volgen de andere Björn Borg stores.

neon bjorn

On-trend neon ondergoedjes

wand bb

floral bikini

Floral bikini's

Donderdagochtend werden wij van Fashionscene uitgenodigd om al cappuccino drinkend en crosissant etend de nieuwe look van de winkel te bekijken. En we like!Het monumentale pand heeft een hele nieuwe uitstraling die het merk zeker goed doet. Op weg naar de shop viel ons het knipperende uithangbord met neon behaatje en boxer al op. Dit speelse element staat wat ons betreft symbool voor het nieuwe concept. De winkel is een droom voor elke visual merchandiser want deze kunner er hun creatieviteit helemaal op botvieren.

neon

Het neon uithangbord in de Kalverstraat

Opvallend waren de kleine peeping holes in de paskamers, semi transparante deuren in de paskamers, de butt chandelier en een innovatief ophangsysteem waar het underwear in een vorm van een groot hart was opgehangen. We're smitten met dit nieuwe Björn Borg concept!

hartje

Innovatief ophangsysteem waar nu het underwear liefdevol is opgehangen

butt chandelier

Butt chandelier

Ga jij binnenkort een kijkje nemen in de nieuwe Björn Borg store? Geen tijd, shop Björn Borg underwear online.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top