Fashion

Sam Friday Store geopend in Amsterdam

Gisteren werdt de store van het young en fresh lingerielabel Sam Friday officieel geopend met een show. En niet zomaar één... In een mini-theater kreeg het modepubliek een video voorgeschoteld waar modellen die sexy ondergoed showden, regelrecht leken uitgelopen om de look and feel van het merk meteen goed over te brengen!

Video Sam Friday

(foto en copyright: Peter Stigter)

Maar de show kon natuurlijk niet beginnen voordat ik met een 'champie' op de nieuwe store van Sam Friday had geproost en de mannen achter het lingeriemerk had gesproken, die verre van zenuwachtig waren en er vooral heel erg veel zin in hadden. That's the spirit!

In het theater werden we ontvangen door een model in een roze lingeriesetje. Heen en weer schommelend op het podium lachte ze het publiek toe die op de show was afgekomen.

Sam Friday opening winkel Sam Friday winkel opening

(foto rechts copyright: Peter Stigter)

Toen iedereen zat startte de video waarin hetzelfde model te zien was samen met een man die -net als in de video- binnen kwam gelopen in just een boxershort. De scènes die daarop volgden waren iets meer gekleed, want Sam Friday heeft ook fijne joggingwear.

Sam Friday opening winke

(foto en copyright: Peter Stigter)

Na de show leidden de modellen ons door een klein deurtje de de store van Sam Friday in. De houten laden en doorzichtige vitrines waarin de lingerie ligt uitgestald geven de winkel een chique uitstraling. Maar goed nieuws: want de lingerie is heel betaalbaar. Met prijzen rond de 25 euro voor een lingeriesetje, moet je zeker een bezoekje brengen aan de spiksplinternieuwe shop in de Leidsestraat 87 in Amsterdam.

Sam Friday Winkel opening

Sam Friday Winkelopening

(foto en copyright: Peter Stigter)

Sam Friday winkel opening

Om te vieren dat de nieuwe store van Sam Friday is geopend mag Fashionscene een cadeau van Sam Friday weggeven. Ga naar onze Facebook-pagina, laat ons weten waarom jij moet winnen, en wie weet mag jij in de winkel wel een lingeriesetje naar keuze uitzoeken!

Win Sam Friday lingeriesetje

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top