Fashion

The Fashion Lisst grootste sample&stock sale

Vorig weekend stond helemaal in het teken van budgetshoppen tijdens The Fashion Lisst, dat werd gehouden in de RAI in Amsterdam. Op Europa's grootste sample & stock sale waren honderden merken aanwezig en duizenden items te koop waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel ging.

Fashion Lisst

The Fashion Lisst werd geopend met een speciale VIP Benefiet avond voor het goede doel, KIKA. De mega hal in de RAI stond vol met stands van zowel nationaal als internationale designers. Maar er was meer, veel meer! Van kittige lingeriesetjes tot pareltjes van kettingen en het aanbod van hakken was zo groot dat menig vrouw haar 'oude' schoenen ter plekke verruilde voor een nieuw paar, of twee.

Achterin de hal stond de spierwitte catwalk waar we, onder de choreografie en expertise van catwalk-diva Marianna Verkerk, werden getrakteerd op zes geweldige fashion shows. De showende designers: Marloes Blaas, Michael Barnaart van Bergen, Janice, Sepehr Maghsoudi, Sheguang Hu en Monique Collignon die afsloot met een schitterende couture show! Wie een lootje tijdens deze avond had gekocht steunde niet alleen het goede doel, maar maakte ook kans op een van de prachtige creaties van een van de showende designers.

Monique Collignon M

Hu Fl Fashion Lisst

(Foto's: Cees de Kuijer)

(Tekst: Nathalie Edelsztejn)

Deel dit artikel
Back to top