Fashion

Modecircus bij Hans Ubbink in Carré

Early bird Hans Ubbink toonde deze week al zijn wintercollectie voor 2011/2012! In theater Carré verzamelde een flinke horde modellen zich om over het decor van het Kerstcircus te paraderen, die voor de modeshow werd omgetoverd tot catwalk. Een luchtje hing er wel aan de collectie! De geur van circuspaarden was nog goed te ruiken...

Niet alleen modellen waren uitgerukt voor de show van Hans Ubbink. De grote zaal van Carré was tot de nok toe gevuld met modepubliek. Ook artiesten waren aanwezig om voor de nodige entertainment te zorgen. Ellen ten Damme beet het spits af met een 'schreeuw om aandacht'. In het optreden liet ze hoge noten horen, die werden ondersteund met klanken van haar viool.

Copyright: Jeroen Snijders

Tijd voor de show, waarin héél wat mannelijk schoon en must-haves voorbijkwamen! Als het aan Hans Ubbink ligt, hullen mannen zich volgend jaar in een zwart pak met een strakke snit en de lammy coat. En een trend die te zien is bij mannen en vrouwen is het dikke wollen vest, voorzien van een alpenprint. Toch gaan vrouwen zelfs in de barre kou vooral voor chique, in klassieke trenchcoats, soepelvallende jumpsuits en partyjurkjes van satijn. Bekende modellen zoals Kim Feenstra, BNTM-winnares Melissa en acteur Winston Post lieten zien, hoe je al dat moois perfect kan combineren.

Copyright: Jeroen Snijders Copyright: Jeroen Snijders

Copyright: Jeroen Snijders

Copyright: Jeroen Snijders

(foto's: Jeroen Snijders)

Omdat er zoveel door Hans Ubbink geshowd moest worden, werd de modeshow onderbroken door een goochelaar die foute dansjes deed, maar die wel een goed gevulde trukendoos had! En tegen het einde van de show zorgde de bandleden van Moke met hun tunes ervoor, dat Grazia Hilmar (hoofdredacteur Grazia) en de rest van de aanwezigen niet meer op hun theaterstoel stil konden zitten... De show werd afgesloten met een spetterende finale, waarbij de glitter confetti in het rond vloog!

Voor het report van de spring/summer 2011 modeshow klik je hier!

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top