Fashion

H&M flagshipstore geopend op de Dam in Amsterdam

Maandagavond werd op de Dam de gloednieuwe H&M vestiging geopend. Alle Nederlandse modepers was uitgenodigd en ook Fashionscene was erbij. Het openingsfeest was geweldig, mede omdat er al voor de Lanvin voor H&M collectie geshopt kon worden...

H&M

h&Mopening

opening2

Buiten werden prachtige kleurrijke beelden op het H&M pand geprojecteerd

Wie binnenkort gaat winkelen in Amsterdam kan bij de grootste H&M van Nederland, op de Dam, werkelijk voor alles terecht. De gloednieuwe H&M, die maandagavond 22 november werd geopend, heeft werkelijk alles in huis. Dames-, heren-, en kinderkleding, maar ook een prachtige Home afdeling.

opening4

Bij deze meiden mocht je grabbellen en krassen voor korting

Toch hadden wij tijdens de opening maar oog voor een ding: de Lanvin voor H&M collectie. Want wat bleek, we mochten die collectie tijdens de openingsavond al inslaan. Aangekomen op de derde verdieping bleek helaas al een hele hoop voor onze neuzen weggekaapt te zijn. Bijna niemand kon zich inhouden. De modepers en de diverse BN'ers stortten zich met z'n allen tegelijk op de Lanvin-items.

opening5

Nikkie Plessen

opening7

Lieke van Lexmond

openng9

Georgina Verbaan

opening0

Sebastiaan Labrie

opening20

Mode-ontwerper Bas Kosters (die overigens een potje PimPamPet won van Cecile Narinx, de hoofdredactrice van ELLE)

opening11

Victoria Koblenko

Gelukkig hebben we nog wat leuke items kunnen scoren. De jurkjes bleven het langst hangen, aangezien die dit keer behoorlijk prijzig waren. Maar uiteindelijk was zo ongeveer de volledige collectie wel uitverkocht.

tassen

Fashionscene's Tess met twee volle tassen

De opening was tot in de puntjes verzorgd. Er waren heerlijke hapjes en drankjes en er liepen meiden rond verkleed als clowns bij wie je korting kon scoren. En modemagazine ELLE speelde halverwege de avond haar eigen mode-PimPamPet met enkele gasten.

Bepakt en bezakt (we kregen ook nog een leuke goodiebag) verlieten we het pand. We wilden de tram pakken, maar er stonden al diverse H&M fiets-taxi's klaar om ons naar het station te brengen. Geweldig, wat een topavond!

buit

De buit van de avond: 2 T-shirts, ketting, clutch en oorbellen van Lanvin voor H&M

(Tess)

Foto's: Joris Bruring voor H&M

Deel dit artikel
Back to top